Dunia sudah dikuasai MATAWANG DAJJAL, iaitu wang digital.(kad kreditdan online banking) Tak lama lagi, wang kertas anda akan tidakbernilai!!

Kerajaan Digital & Duit Digital





Artikel nombor 3 terkandung 1 kajian yang telah pun TERBUKTI.
Baiklah, sebelum anda melihat secara LIVE bagaimana kami menggunakan Al-Quran & Al-Hadis untuk memecahkan kod kod akhir zaman dengan 2 tapisan KITAB agung ini, sukalah kiranya kami ingin meletak BOM NUKLEAR di dalam minda anda, supaya anda dengan segera kami bangkit untuk sama2 kita menyelamatkan keadaan. tolong BANGUN !!! Kita dah takde masa!!! Mari kita lihat hadis ini...

///////////////////////////////////////////////////////////////
Abu Bakar Ibnu Abi Maryam  melaporkan, bahawa beliau mendengar Nabi  Muhammad telah berkata:
Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh  digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham untuk digunakan
[ Hadis  dari rekod Imam Ahmad Ibnu Hanbal ]
suatu zaman = zaman kita hari ini
///////////////////////////////////////////////////////////////

Tuan-puan semua, kalau pun hadis di atas ini berSTATUS daif sekali pun, kenapa kata2 hadis ini berkesudahan BETUL 100%??? Anda hendak labelkan kami sebagai peramal untuk selama2nya? Atau sebenarnya anda sedang menuduh Nabi Muhammad kaki peramal melangkaui ribuan tahun?

FASA PEMBUKTIAN SECARA LANGSUNG:
Mari kami buktikan mengapa KAJIAN KAMI SENTIASA TERBUKTI dan dicemburi oleh musuh & anjing. Tahukah anda, ketika artikel ini dilepaskan kepada dunia, teks dilepaskan pada tarikh = 01 Jun 2011 (Rabu) Pembuktian teori kami telah berlaku pada hari semalam pada tarikh = 31 May 2011 (Selasa). Yuk, kita mulakan Artikel Bertajuk:

((( Kitab Memintas Al-Masih Dajjal )))
3/13 = Kerajaan Digital & Duit Digital



Merujuk kepada Salam Peringatan kami di alamat bawah, setiap Salam Peringatan Kami yang TAJAM hanya kami lepaskan pada hari RABU!!! AMARAN TELAH LAMA KAMI BEBASKAN:

Amaran_1 Di Website, sila rujuk alamat ini & tarikhnya pula:
www.dinar-emas.com/thread-911.html

Amaran_2 Di Facebook, sila rujuk alamat ini & tarikhnya pula:
www.facebook.com/note.php?note_id=163333233689370
---------------------------------------------------------------------------------
KAJIAN MENJADI REALITI (selepas 7 bulan dilepaskan):

Pembuktian_1) Penanda aras kami telah pecah:
www.facebook.com/note.php?note_id=206719599350733

Pembuktian_2) Perdana menteri Malaysia ingin merasmikan sistem DIGITAL:
www.dinar-emas.com/thread-911-post-2672.html#pid2672

Pembuktian_3) SURATKHABAR THE STAR, hari ini telah melaporkan: sila ke di alamat ini segera,
www.thestar.com.my/news/story.asp?file=/2011/5/19/nation/8712829&sec=nation
--------------------------------------------------------------------------
Pembuktian_4 (iaitu HARI INI = 01 June 2011)
Dan tuan-puan semua, rujuk komen kami di alamat ini,
http://www.facebook.com/DinarEmas.DirhamPerak/posts/184508328264469

Perhatikan komen kami yang ke-2, kami ada melepaskan tanda-tanda iaitu. KLU PENTING KEJATUHAN SISTEM DUIT KERTAS, tahukah anda pada tarikh tersebut, ini yang kami tulis:

KLU PENTING KEJATUHAN SISTEM DUIT KERTAS:

  • pengurup2 wang sekitar KL sudah tidak terima wang USD !!!
  • bank-bank di Malaysia akan bergabung (tak lama aje lagi)
  • bank yang diGABUNGkan itu = sebenarnya BANKRAP
  • contoh lebih ketara, emas tidak lagi boleh dipajak di BANK !!!
(semua di atas telah kami AMARANkan sejak tahun 2010, dan semuanya menjadi kenyataan SEMALAM)
*Semalam = 31 May 2011*

Pembuktiannya ?
Kami Nak TEKANkan di sini...

  • bank2 Malaysia akan digabungkan sebagai tanda dekatnya SISTEM DUIT DIGITAL
  • kehadiran SISTEM DUIT DIGITAL membawa maksud sistem duit kertas mesti diHAPUSkan melaluiglobalisasi
  • maknanya, kerajaan MELAYU faham yang USD anytime boleh hancur (rujuk penasihat kami, Dr. Mahathir)
  • kejatuhan USD = kejatuhan sistem duit kertas (rujuk mentor kami, Sheikh Imran Hosein)
  • apabila jatuhnya sistem duit kertas, maknanya ekonomi dunia lumpuh serta merta, SERENTAK.
  • sila rujuk jaringan matriks yang kami pecahkan di alamat www.facebook.com/note.php?note_id=203512496338110
  • ingat, genius2 MELAYU adalah manusia terHANDAL dunia dalam urus tadbir ekonomi (rujuk Alter Terahsia)
  • untuk mengelakkan bumi EMAS ini hancur & huru hara akibat ekonomi, agenda tersusun mesti dibuat.
  • tiada 1 bank kecik boleh survive sekiranya kejatuhan TOTAL sistem duit kertas berlaku (tak lama lagi)
  • untuk membuktikan GENIUS MELAYU sehandal era Sriwijaya & Majapahit
  • tidak ada 1 bank di Malaysia bankrap di saat EKONOMI GAWAT berlaku tahun 1997 & 1998
  • tetapi ingat, tahun 2006 & 2007 menyaksikan lebih 200 bank di USA bankrap walaupun tidak segawat 1997 & 1998
  • ini bermakna bank2 kecik (pada mata GENIUS2 MELAYU) mesti diselamatkan untuk SURVIVAL
  • sedangkan minda2 rakyat memandang bank2 kecik ini (adalah BANK-BANK MEGA)
  • buktinya? anak Melayu yang GENIUS EKONOMI harini sedang memintas dunia seperti kami memintas mereka
  • PENCERAHAN ---> Bank Negara Malaysia sedang melepaskan 1 SIGNAL BESAR semalam = 31 May 2011

  1. Pembuktian_1: http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Maybank_CIMBbersaingkuasaiRHBCapital/Article/print_html
  2. Pembuktian_2: http://nubetroopers.wordpress.com/2011/06/01/maybank-cimb-bersaing-kuasai-rhb-capital/
  3. Pembuktian_3: http://www.tv3.com.my/beritatv3/tajuk_utama/Maybank_Dan_CIMB_Bersaing_Untuk_Bergabung_Dengan_RHB.html
(manusia yang ada NUR CAHAYA di hatinya akan faham bahawa DETIK itu sedang tiba)



///////////////////////////////////////////////////////////////
...cahaya berlapis cahaya...
Allah memimpin sesiapa yang dikehendakiNya kepada NUR hidayahNya itu dan Allah mengemukakan berbagai bagai misal bandingan untuk umat manusia dan Allah Maha Mengetahui akan setiap sesuatu !!!
[ Al-Quran ]
[ Surah Al-Nur ]
[ Ayat Ke - 35 ]
//////////////////////////////////////////////////////////////
Abu Bakar Ibnu Abi Maryam  melaporkan, bahawa beliau mendengar Nabi  Muhammad telah berkata:
Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh  digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham untuk digunakan
[ Hadis  dari rekod Imam Ahmad Ibnu Hanbal ]
suatu zaman = zaman kita hari ini
///////////////////////////////////////////////////////////////


Mentor www.Dinar-Emas.com

Al-Quran + Al-Hadis = Dapat Memberitahu Tentang Dunia Akan Datang. Inilah Yang Selama Ini Selama Bertahun2 Pendekar Penyu Menurunkan Ilmu. Ilmu Untuk memahami kenapa dunia hari ini semakin tibai & pelik & misteri, dan keANEHan ini hanya boleh dipecahkan dengan 2 panduan ini iaitu 2 kitab di atas, sebab itulah Nabi Muhammad pernah pesan umatnya kalau kamu berPEGANG pada 2 kitab agung ini, hidup kamu di akhir zaman tak mungkin SESAT. Masalahnya, hampir kebanyakan kamu pegang KITAB ini tapi masih jugak SESAT sebab apa? (salah 1 nya ialah MALAS buat HOMEWORK) sebab yang lebih sadis ialah sebab kamu makan makanan SEGERA ciptaan PENTERNAK. Kamu tak tahu yang dalam makanan FAST FOOD ini ada sejenis molekul, sengaja diREKA hanya dengan 1 tujuan iaitu fungsi molekul ini untuk memBLOCK minda anda dari meMIKIRkan tanda2 ini, sebab itulah kenapa bila kami mula berCERITA berkenaan tanda2 yang semuanya MENJADI REALITI, minda kamu semua otomatik melabelkannya sebagai KEBETULAN dan paling DRASTIK sekali menuduh kami meramal-meramal, padahal meramal dan mengKAJI adalah 2 perkara berbeza. Sekali lagi kami nak tanamkan dalam minda anda, meramal dan mengKAJI adalah 2 perkara berbeza.

Wahai sidang pembaca sekalian. Inilah yang dinamakan jaringan matriks Al-Quran & Al-Hadis dengan situasi dunia, dan lihatlah MUKJIZAT kedua-dua kitab ini, benar-benar memberikan jawapan kepada perkara2 misteri yang sedang terjadi, dan janji kami selama ini telah kami PENUHI di depan mata anda, iaitu apa? Selagi (((Kitab Memintas Al Masih Dajjal))) belum sempurna sirinya, selagi itu dan selama itulah anda akan menyaksikan sendiri, semua hasil kajian kami akan menjadi REALITI di depan mata hidung anda, sebab itulah tuan-puan, Jangan pandang remeh semua signal kajian kami lagi. Sebab kami melepaskan kajian Artikel ini selepas HANYA menapisnya dengan Al-Quran & Al-Hadis, itu sahaja.

////////////////////////////////////////////////////////////////////
Apa maknanya semua ini? Maknanya = keluarkan semua duit2 anda dari bank !!!
///////////////////////////////////////////////////////////////////

Kerajaan Digital adalah alat kegemaran Al-Masih Dajjal untuk mentadbir dunia !!!
Ingat slogan yang kami pecahkan selama ini iaitu apa? ONE RING TO TO RULE THEM ALL rujuk asbab difilemkan cerita ---> The Lord Of The Rings dan kami menepisnya dengan 1 kekebalan iaitu ONE FLAG TO RULE US ALL rujuk ---> INFO pada Page Dinar Emas (https://www.facebook.com/DinarEmas.DirhamPerak)



Artikel Bab 1/3 telah tamat.
Sekian, Terima Kasih.
Dan bertindaklah untuk membeli tanah-tanah di pedalaman kerana suasana di bandar adalah yang paling merBAHAYA di saat kedatangan itu tiba. Rujuk artikel kami di ---> (HUTANG) [[www.facebook.com/note.php?note_id=203512496338110]]

Pada siri Bab 2/2 yang bakal dilepaskan minggu-minggu hadapan, kami akan menZAHIRkan tanda2 besar kehadiran SISTEM DUIT DIGITAL kami akan menZAHIRkan tanda2 besar kehadiran SISTEM KERAJAAN DIGITAL melalui TEKS & VIDEO pula. Tolong salin semua Artikel kami dan hebahkan SALAM PERINGATAN ini kepada umat Nusantara, lebih2 lagi kepada mereka2 yang memahami Bahasa MELAYU. Artikel akan datang akan kami matrikskan perkara berikut:

  • punca umat TIMUR menjadi KAYA secara tiba2...
  • kejatuhan sistem duit kertas adalah RAHMAT untuk umat Timur (bagi mereka yang ikut nasihat kami)
  • kehadiran 1 syarikat GERGASI milik anak Melayu yang akan mengKAYAkan umat ISLAM
  • artikel akan datang akan membuktikan (why the WORLD will see NUSANTARA)
  • kerajaan digital Tanah Melayu akan dipayungi sistem keselamatan DIGITAL ciptaan GENIUS MELAYU
  • bayang2 & tanda2 kehadiran kami akan anda nampak di sebalik watak syarikat gergasi ini
  • Indonesia akan melepaskan Alter Melayu milik mereka juga dengan "berGABUNG"
  • tahun 2011 & tahun 2012 adalah tahun2 terakhir melancong (rujuk Artikel Vatican)
  • semua syarikat2 besar Malaysia sedang menDIGITALkan sistem mereka (anda check sendiri betul  tak?)
  • setiap rakyat Malaysia wajib ada email yang berpusat ke Cyberjaya (di ambang Kerajaan Digital)
  • tolong padam semua gambar2 anda dan nama betul anda, sebelum dunia diSELARI-DIGITALkan.
  • rujuk pakar2 internet bagaimana untuk padam gambar2 anda di search engine (walaupun anda dah padam)
  • sekiranya KAD TOUCH & GO sudah mampu membeli gula & garam, itu tandanya (sistem duit kertas dahnak jatuh)
  • ingat....fungsi duit 1 sen telah dimansuhkan oleh kerajaan Melayu, kat sini adalah tanda2nya...
  • perhatikan syarikat2 swasta yang anda kerja sekarang, penggunaan KERTAS semakin kurang
(semua di atas adalah tanda2 kehadiran DUIT DIGITAL & KERAJAAN DIGITAL)



((( SELAMAT DATANG NEW WORLD ORDER )))
 ===============================================
JARINGAN MATRIKS:

  • oleh kerana yang menemukan ilmu ini adalah dari anak bangsa anda, anda telah menolaknya (sambil memaki, menyindir).
  • apabila semua kajian terbukti di depan mata, anda mendiamkannya, sikap anda jauh lebih teruk dari BINATANG,
  • yang anehnya, ilmu Astronomi yang anda tampal ketika berbuka puasa, tidaklah pula anda labelkan sebagai ramalan ?
  • kenapa? sebab minda anda telah dididik dalam "bidang" itu sebagai logik, dan saintifik...
  • now, bila kami matrikskan kedudukan Al-Hadis & Al-Quran dengan situasi dunia, (dengan pantas anda melabelkan sebagai meramal, secara otomatik anda juga labelkan Nabi juga peramal)
  • padahal asbab mengaitkan Al-Quran & Al-Hadis lah, anda takkan sesat dalam jalur lebar dunia moden hari ini.
  • manusia-manusia yang gagal mengenal jaringan matriks inilah, yang PASTI TERUS SESAT LAGI DISESATKAN.
  • di saat manusia lain menjalankan peranannya memberi pencerahan, "anda" pula ligat membantai tanpa sumbangan ?
  • di saat kami menjemput Sheikh Imran Hosein menerangkan METHODOLOGY & EKSKOTOLOGY, mengapa "anda" berdiam pula ?
  • di saat Sheikh Imran Hosein diketawakan ketika mempamerkan hasil kajiannya berkenaan tanda2 akhir zaman...
  • di saat kami juga dimaki disindir diperli bahkan pula ditikam dari dalam hanya kerana kami mempunyai SUPER VISION...
  • di ketika itulah perlahan-lahan dunia menyaksikan hasil kajian kami telah dibuktikan dengan pergerakan MASA.
  • mengapa semua hasil kajian kami menjadi kenyataan ???
  • dari mana "orang asing & si pelik ini" mendapat berita yang tepat ini ???????????
  •  jawapannya ----> semuanya terdapat dalam Al-Quran & Al-Hadis (yang perlu dipecahkan kodnya dengan jaringan matriks hari ini)
  • bukan dari mereka yang Allah labelkan sebagai "BINATANG TERNAK"...!!!
  • bukan dari mereka yang Sheikh Imran Hosein namakan sebagai "Cattle" ...!!!
  • bukan dari mereka yang KAMI labelkan sebagai Goyyim...!!!

Kerajaan Digital & Duit Digital
(STAGE 1/3) 
·         katakan, kami setuju dengan usaha2 Umar Vadillo menDAULATkan Dinar & Dirham
·         katakan, kami bangga dengan usaha2 Dr. Mahathir menDAULATkan Dinar & Dirham
·         katakan, kami bertuah mempunyai Nik Aziz meRASMIkan Dinar & Dirham
·         katakan, kami kagum hasil risikan Sheikh Imran Hosein berkenaan situasi dunia
·         katakan, 4 manusia ini adalah hadiah Allah untuk manusia zaman ini
·         mereka2 ini adalah percikan awal sempadan tanda2 besar
·         kehadiran mereka ber3 zahir pula di negara2 yang tak disangka2
·         dan berkat usaha (dakwah + melaksana)
·         negara2 MELAYU 1 per 1 berjaya mendaulatkan Dinar & Dirham
·         Acheh, Jawa, Sulu, Kelantan, Kedah, Perak, Johor (sedang bangkit)
·         pada ketika ini, Angkatan Terahsia kami masih teruskan usahanya...
·         Dr. Mahathir pula meneruskan fasa2 terakhir dakwahnya kepada individu tertentu
·         Sheikh Imran Hosein menghabiskan usianya dengan kod2 misteri kepada prodiginya
·         dalam diam kami tetap di belakang tabir menyokong & memerhati (kami namakan Stage 1/3 sebagai zaman "batu kerikil" D&D) *D&D = Dinar & Dirham*

(STAGE 2/3)
·         ini adalah fasa di mana ISRAEL berjaya menjadi pusat dunia
·         untuk melihat tanda-tanda ini USA mesti dijatuhkan (melalui kejatuhan TOTAL USD)
·         semua ketamadunan manusia dihimpunkan ke sana (sistem DIGITAL)
·         pada ketika ini, sistem duit kertas sudah pupus (no more graf USD)
·         pada ketika ini, SISTEM KERAJAAN DIGITAL berjaya establish
·         pada ketika ini, SISTEM DUIT DIGITAL berjaya establish (kami namakan stage ini sebagai zaman "besi teknologi" kapitalis)
·         di ketika ini, era kapitalis berada di kemuncak zaman emasnya
·         pusat kewangan dunia akan berpindah dari New York ke Tel Aviv.
·         Israel menjadi THE RULLING STATE OF THE WORLD
·         kegemilangan ISRAEL akan "hampir" sama dengan kerajaan emas zaman NABI SULAIMAN
·         1 Currency 1 World Order 1 Government 1 Nation 1 Language
------------------((( 1 RING TO RULE THEM ALL )))--------------------
·         di saat (STAGE 2/3) ini sedang berlangsung...
·         anak2 muda yang pernah membaca artikel kami (akan berfikir semula)
·         apa yang diteorikan selama ini menjadi betul akhirnya
·         apabila era sistem duit kertas pupus di depan mata orang2 Islam
·         pada ketika itu jugaklah, umat ISLAM maju setapak lagi
·         penggunaan Dinar & Dirham merebak dari Nusantara ke China
·         Dinar & Dirham merebak dari China masuk ke seluruh benua India
·         seluruh timur utara mula bangkit tanpa dapat dikawal
·         dan ketika inilah penggunaan Dinar & Dirham dari (STAGE 1/3) itu...
·         telah masuk fasa ke (STAGE 2/3) di seluruh dunia
·         sedangkan sistem kapitalis sedang menikmati zaman emasnya
·         tetapi ISLAM sedang bangkit pelan2 tanpa boleh dihalang
·         nak tahu kenapa ???
·         perhatikan baik2 komen kami di ATAS TADI
·         gantikan perkataan demokrasi dengan = KHALIFAH
·         gantikan perkataan kapitalis dengan = DINAR & DIRHAM
(STAGE 3/3)
·         pada zaman inilah, sistem kapitalis mula nampak kehancurannya
·         matawang digital & kerajaan digital tak bertahan lama
·         tenaga elektrik perlahan2 pupus akibat bencana angkasa
·         tasik galilee semakin kering akibat cuaca
·         petanda kehadiran 3 pemimpin akhir zaman ke dunia menjadi bicara
·         pada fasa ini, sistem kapitalis hancur...
·         ketika inilah Al-Masih Dajjal muncul atas banyak "sebab2" lain...
·         pada ketika ini, umat Islam semakin maju kedepan...
·         ekonomi fasa "batu kerikil" menuju fasa "besi teknologi"
·         ini bermakna, kemunculan sistem KHALIFAH pasti berlaku !!!
·         bila ekonomi kukuh, baru ada negara yang gemilang bangkit
·         dan anda merupakan manusia2 terawal yang memercikkannya
·         ekonomi & matawang Dinar & Dirham establish
·         pemerintahan islam melalui KHALIFAH terakhir pun establish
·         dan THE RETURN OF THE KING pun tiba...
·         silalah tonton filem The Lord of The Ring untuk memahaminya...
NOTA:
ini bermakna usaha2 manusia di (STAGE 1/3) perlu ada & wujud, sebelum berlangsung & hadirnya (STAGE 2/3) & (STAGE 3/3). Manusia2 di era 1-2-3 untuk tertubuhnya sistem ISLAM, iaitu sistem matawang Dinar & Dirham & sitem Khalifah, akan harum namanya di dunia & di akhirat dan kami percaya, anda merupakan salah 1 manusia dari mereka2 itu sekiranya anda terpilih, kami ucapkan TAHNIAH.

Ketika di (STAGE 3/3) Al-Masih Mahdi pun menzahirkan dirinya (bila saat tepat? wallahualam). Kelibat baginda sudah ada pun, barangkali pernah lalu sebelah anda. anda masih ingat lagi 2 gerhana matahari & gerhana bulan yang pernah terjadi pada 1980 han yang lepas??? ya!! GERHANA DI BULAN RAMADHAN itu = tanda baginda telah dilahirkan oleh ibunya gerhana itu tak pernah terjadi pun semenjak kemangkatan Nabi Muhammad sejak 1432 tahun yang lepas dan gerhana itu benar2 hanya terjadi di "zaman kita" sahaja, apa maknanya ini semua??? maknanya, Al-Masih Mahdi hari ini telah berumur dalam lingkungan lewat 20han, sedangkan tahukah anda, pada umur berapakah Imam Mahdi ditabalkan menjadi KHALIFAH ?

-----------------((( THE RETURN OF THE KING )))---------------

Dan jangan lupa, Allah bekalkan kepada anda semua LIVE SIGNAL dari Palestin, untuk mengenal pasti bilakah kemunculan 3 pemimpin akhir zaman akan berlaku kerana apa, Hadis TAMIM AD-DHARI ada merekodkan, dengan keringnya tasik ini di akhir zaman, maka Al-Masih Dajjal akan menampakkan fizikalnya. BUKTINYA???? TASIK GALILEE di Palestin hari ini, semakin hari semakin kering dan ada baki 40 tahun ++ sahaja untuk tasik itu kering mengikut ekosistem SUNNATULLAH. Tahukah anda apa maknanya ini semua??? Maknanya, KERINGNYA TASIK GALILEE = TURUNNYA NABI ISA. Kami terbaca artikel penting ini, selepas pergi ke google.com dengan keyword = Tasik Galilee dan lebih teruk lagi, kisah Tasik Galilee ini telah diendorsekan kebenarannya oleh Nabi Muhammad sendiri melalui hadirnya rekod Hadis Tamim Ad-Dhari 
Tugu Siaran Langsung Paras Tasik Galilee
(ini menunjukkan ulamak kita hari ini ramai menyalah anggap tentang status keluarnya Yakjuj Makjuj)
(telah kami khabarkan kepada anda semua sejak sekian lama....)
(bahawa Tasik Galilee sudah lama mengalami proses mengering tanpa kemunculan Nabi Isa pun !!!)
(hadis Nabi mengatakan Tasik Ini akan kering di saat Yakjuj Makjuj melaluinya)
(kebanyakan ulamak hari ini gagal menTAFSIR maksud hadis ini kerana apa tuan-puan ???????? )
(INI BERMAKSUD = Zionis hari ini adalah Yakjuj Makjuj yang dimaksudkan sebagai sedang mengeringkan Tasik ini)
(itulah sebabnya jaringan matriks antara Al-Quran & Al-Hadis itu penting untuk mengelakkan kita SESAT)

TAPI, adakah ulamak2 tempatan anda berjaya pecahkan kod ini dan tidak SESATkan pengikutnya ???

Amaran:
·         sebelum turunnya Nabi Isa ke planet bumi
·         tasik galilee perlu kering untuk tanda turunnya baginda...
·         sebelum turunnya baginda Nabi, Al Masih Mahdi kena muncul dulu
·         Al-Masih Mahdi hanya zahirkan diri apabila Al-Masih Dajjal menunjukkan diri
·         dan Dajjal takkan hadir, sebelum ISRAEL menjadi Negara Raja Dunia
·         sebelum kemunculan Dajjal, sudah pasti ada sesi suai kenal
·         bagaimana mungkin Dajjal senang2 ada 70ribu tentera yahudi di awal kemunculannya...
·         dan proses suai kenal sedang berlangsung sekarang...
·         anda boleh mengenal tanda2nya (betapa pesatnya Dubai sekarang)
·         betapa sempurnanya sistem2 Teknologi Yakjuj Makjuj hari ini
·         betapa merebaknya ejen2 Yahudi di seluruh dunia
·         betapa besarnya fitnah akhir zaman ini kan ??? (byk lagi...)
·         sedangkan Tasik Galilee ada baki 40 tahun ++ untuk kering
·         sudah 20 tahun ++ gerhana itu berlalu (tanda lahirnya Mahdi)
·         matawang Dinar~Dirham perlahan2 naik seiring peredaran zaman
·         ketika matawang kapitalis sedang mencapai kemuncaknya
·         matawang Islam perlahan2 bangkit di timur
KESIMPULAN:
·         usaha mendaulatkan Dinar & Dirham di Nusantara & Dunia dah bermula
·         telah kena pula pada "timingnya"...
·         kehadiran manusia2 seperti:
* Dr. Mahathir
* Imran Hosein
* Umar Vadillo
* Nik Aziz
* Bani XXXXX
* Ahlul Bait yang mendapat petunjuk
* kerajaan2 Melayu Nusantara
* kewujudan anak2 muda yang luar biasa
* kehadiran pertubuhan2 yang pelik & berselindung
* lahirnya syarikat2 mega Melayu yang low profile
* mistisnya kehadiran pasukan ALTER TERAHSIA seperti KAMI
* kemunculan Dinar & Dirham di tengah2 sistem duit kertas
* kenaikan mendadak harga minyak-emas-perak-elektrik-garam-gula-tepung-beras

(adalah signal2 TERTUTUPNYA TANDA2 KECIL) (dan signal2 TERBUKANYA TANDA BESAR)

Apabila 3 pemimpin akhir zaman hadir, "tak lama aje lagi".
Dan, wahai ibu2 yang melahirkan anak2 muda pada hari ini, betapa manjanya anak2 kalian menayangkan wajah di Facebook, iaitu anak2 anda yang berumur sekitar 7~10 tahun hari ini, bahkan yang sedang hensem & cantik dewasa dengan gayanya, anak2 anda pasti berhadapan dengan 3 pemimpin akhir zaman ini, langsung tak boleh elak dengan berbaki 30~40 tahun ini. Apakah persediaannya??? Sudahkah anda sampaikan apa yang perlu diketahui mereka??? Tahukah anda, untuk menyelamatkan umat akhir zaman ini, Allah telah turunkan seorang nabi penghabisan untuk makhluk berakal bukan untuk manusia sahaja, bahkan untuk JIN dan tahukah anda, apakah yang Nabi Muhammad lafazkan Umatku2 Umatku itu.

Adakah benar2 hanya untuk bangsa manusia sahaja??? Sudah tentu tidak!!! Umat Muhammad terdiri dari JIN & MANUSIA. Ini adalah ASABB kerana adanya dakwah Nabi di kalangan Jin juga, kerana Nabi pun taknak Jin ditipu sama masuk dalam neraka, sebab itu jugaklah, Allah berkias dalam wahyu Al-Quran, yang penghuni syurga & neraka ada juga JIN & manusia, untuk bukti lagi, maka diabadikan Surah Jin dalam Al Quran. Sesungguhnya, umat Muhammad terdiri dari (Jin & Manusia) tetapi harus diingat, dari umat Muhammad itu, telah terpecah mereka yang besar itu kepada 73 kumpulan, tapi yang masuk syurga itu 1 kumpulan sahaja dan daripada 1000 orang anak adam, 1 sahaja yang masuk SYURGA, dan daripada 1000 orang dari penduduk akhir zaman, 999 adalah Yakjuj & Makjuj, sebahagian dari anda hari ini, telah melayakkan diri anda menjadi Yakjuj & Makjuj, kerana apa? Merekalah bangsa manusia yang telah mewujudkan TREND GLOBALISASI dunia, kalau anda meniru cara hidup mereka baik dari segi:
·         pakaian 
·         minuman
·         makanan
·         matawang
·         tentera
·         perdagangan
·         hiburan
Tahukah anda, Nabi Muhammad pernah cakap, umatku yang paling selamat di akhir zaman, adalah umatku yang paling ASING & paling PELIK amalannya, seperti PELIK & ASING nya ISLAM ketika aku mula2 menyampaikannya di Mekah. Orang2 Islam yang pelik ini terdiri dari 1 manusia dari 1000 manusia dan daripada 73 pecahan umat islam, hanya yang masuk syurga kan? Perhatikan baik2, katakanlah golongan 1 ini kita labelkan sebagai Ahli Sunnah Wal Jemaah, tetap dalam golongan ini juga di dalamnya berpecah2 lagi kepada kumpulan kecil, ada yang berwarna hijau ada berwarna biru, ada berwarna putih, tapi warna hitam menDIAMkan diri dan golongan HITAM ini lah yang benar2 masih memegang ajaran asal Nabi, golongan inilah golongan terpaling betul di dalam kebenaran, sedangkan pula mereka ini tidak mendapat perhatian sebab apa? SEBAB MEREKA PELIK & ASING. 

Cara mereka berpakaian tidak seperti manusia2 yang UP TO DATE. Di saat isteri2 bandar memakai seluar jeans dan keluar dengan bangga, isteri2 mereka memakai Jubah Hitam dan bertutup muka macam PENGGANAS, kalau mereka ingin ke bandar di tengah2 masyarakat globalisasi, mereka inilah golongan pertama yang dimaki, disindir, dihina, dan paling sadis sekali mereka akan digelar PENGGANAS, dan inilah yang sedang berlaku di seluruh dunia sebab itulah kalau anda perasan, pemimpin2 dunia Islam seolah2 disuruh TANPA PAKSA memakai kot hitam, supaya mereka tidak dilabelkan sebagai PENGGANAS dari negara XXXXXXXX.

Sungguhpun begitu, pemimpin islam yang berpakaian barat, tetap menggegarkan dunia barat kerana mesej2 yang disampai depan dunia!!! Now, ke mana kumpulan2 asing & pelik ini dan apa misi mereka secara tak langsung? Mereka inilah wahai sidang pembaca sekalian, kumpulan ALTER TERAHSIA yang tetap ingin mengembalikan Al-Quran & Al-Sunnah di pentas dunia dan boleh jadi anda merupakan salah seorang dari mereka ini, tapi sayang 1000 kali sayang lagi. Kalau anda percaya anda adalah the chosen 1 to be in HEAVEN, pastikan anda sebagai contohnya: benar2 dari golongan 1 itu, yang benar2 pula mengamalkan Al-Sunnah & Al-Quran:
·         adakah anda memakai seluar jeans ?
·         masih makan makanan Yahudi
·         tetap bangga bawak anak2 makan makanan keluaran penduduk Israel
·         masih keluar rumah tak pakai tudung ?
·         bagaimana dengan duit kertas (ini Nabi tak ajar,tapi kita pakai)
·         dan banyak lagi contoh2 pelik yang lain
(iaitu...)
(contoh2 yang confirm menarik kita keluar dari golongan yang 1 itu)

Ingat ye, tiket masuk syurga mahal sebab itu perkampungan Melayu kena dikekalkan kerana hanya perkampungan ala2 beginilah yang hampir sangat sama dengan KAMPUNG ISLAM, seperti yang mentor kami sarankan iaitu: BUILD YOUR OWN ((( MUSLIM VILLAGE ))) tetapi siapakah mereka2 yang sanggup itu??? Mereka2 yang sanggup itu, adalah mereka2 yang bakal dinobatkan sebagai PELIK & ASING, merekalah Islam yang terasing dan golongan yang dianggap asing inilah yang mempunyai peluang yang lebih untuk mengamalkan Al-Sunnah & Al-Quran seterusnya bakal dikategorikan kepada 1 kumpulan dari 73 tadi, cari LAGU M.NASIR yang lriknya ada ayat berikut...

"73 jalan, yang sampai hanya 1 jalan...."

Perkara2 ini dah Nabi Muhammad pesan dalam banyak rekod2 hadis tapi sayang 1000 kali sayang, mana2 manusia yang mengamalkan ISLAM sebegini rupa akan dicopkan MEDIA MASSA ketika itu sebagai apa ye??? ya betul... sebagai pengganas dunia??? kerana apa ye? kerana cara berpakaian mereka tidak selari dengan globalisasi dunia, ketika dunia sedang memakai TAI, JEANS, SKIRT, NAMPAK BETIS, TIDAK BERMISAI, TIDAK BERJANGGUT, orang2 Islam yang dianggap pelik dan asing ini pula, akan dilabelkan sebagai???
·         orang asing
·         pengganas
·         perlu dibunuh
·         pelik
·         akan di-I.S.A.kan
·         akaun bank akan disekat (masa tu dah era SISTEM DIGITAL)
·         dan macam2 sekatan selagi mereka di bawah SISTEM DIGITAL

Dan tuan-tuan semua, Allah telah turunkan tanda yang TERANG LAGI NYATA, kalau tak cukup lagi dengan bukti2 di atas. Pergi ke GOOGLE MAPS buat rekod hari ini dan buat lagi rekod 5 tahun akan datang dan buat lagi rekod 10~20 tahun akan datang, perhatikan saiz TASIK GALILEE, kolam air tawar ciptaan Allah ini akan semakin kecik, dan akan terus hilang. Sepatutnya dengan kehadiran teknologi yang hampir sama hebat dengan teknologi zaman Nabi Sulaiman ini, yang sedang anda pegang di hujung jari ini, anda gunakan ke jalan untuk mengenal RASUL & mengenal ALLAH, melalui tanda2 realiti yang dahulunya adalah fantasi dan anda sepatutnya bertambah naik keyakinan anda kepada semua kata2 Nabi Muhammad sejak 1432 tahun yang lepas, tentang hampir semua tanda2 akhir zaman selama sejarah manusia ni, telah benar2 berlaku, hanya di zaman anda sahaja...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
On The 5th Day Of The Battle In The City Of The Kings,
Look through Your Eyes To The East...
Your Army Will Arrive...
(Petikan Kata2 Gandalf The White...)
(Dari Filem THE LORD OF THE RINGS)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


((( The Lord Of The Rings )))
Tolong Study Filem Ini Sampai Habis, kerana Illuminati Meluahkan Kejadian Akhir Zaman Melalui Filem Ini. Dalam Filem Ini ada Kod2 Penting Untuk Anda PECAHKAN dan antaranya ialah:
·         bangsa Melayu
·         kebangkitan emas
·         watak2 Isa, Mahdi, Dajjal, tentera2 ghaib
·         perang badar (manusia + jin + malaikat)
·         kemunculan binatang2 pelik (Sila rujuk Surah Ababil)
·         cincin yang hilang (sila rujuk kisah cincin Muhammad, tongkat Musa, cincin Sulaiman)
·         tentera panji hitam
·         panglima panji hitam
·         tentera yang tak TERKALAHKAN
·         orang bunian (inggeris dinamakan ELVE)
·         dan macam2 lagi
·         kembalinya raja yang ditunggu untuk ditabalkan
Tuan-puan semua. Filem ini diwujudkan untuk 1 tujuan sahaja untuk bagitau seluruh dunia yang ISLAM pasti tetap memerintah dunia di akhir zaman dan usaha2 untuk menghalangnya sudah pasti datang dari si mata 1. Tahukah anda, karektor MATA 1 dipunyai oleh 2 makhluk berakal, 1 dari bangsa JIN dan 1 dari BANGSA manusia dan kami menamakan 2 makhluk berakal ini dengan nama:
1.    IBLIS (dibutakan matanya oleh Nabi Idris dengan jarum)
2.    Dajjal (memang buta dah pun mata dia sebelah kiri)
Sedangkan filem ini diarahkan oleh orang Yahudi tetapi filem ini berakhir dengan kekalahan si MATA 1 dan anda semua tentu tahu apa maknanya? Sebelum artikel ini ditamatkan pada sirinya ini, mari kami ingatkan kepada anda semua 1 KOD yang telah kami pecahkan dalam filem ini, salah 1 kod itu telah terjadi dan sedang terjadi, filem ke-2 THE LORD OF THE RING adalah bertajuk The 2 Towers.

Tahukah anda, di dalam filem ini ada 2 menara yang tumbang pada masa yang berlainan. Tahukah anda, selepas MENARA BERKEMBAR NEW YORK runtuh tahun 2001, MENARA BERKEMBAR yang mana lagikah yang bakal runtuh pula? Dah tahu jawapannya? So, bersedialah, setiap penyakit ada ubatnya begitu juga dengan kiamat. Sebelum nak jadi kiamat, akan hadir tanda2nya dulu. Begitu juga mati, sebelum mati akan hadir tanda2nya juga. Begitu juga konspirasi, daripada dituduh fantasi pasti berakhir dengan REALITI. BE PREPARED.

Artikel Asal Dari www.Dinar-Emas.COM
Kiriman ini bukan ditulis dalam banyak peringkat,

AMARAN:
salah 1 signal dalam ARTIKEL VATICAN telah pun berlaku bulan ini.
sila ke google.com dan tulis keyword Artikel Vatican.


KLU MAHA BESAR:
Antara tanda2 kedatangan 3 pemimpin akhir zaman ialah kita akan secara otomatiknya pesan-memesan sesama keluarga, betapa pentingnya menDAULATkan kembali dinar & dirham walaupun apa yang kita buat tu, tak disuruh oleh sesiapa pun. Tetapi seolah2 ada tenaga luar biasa di belakang tabir yang mengALTERkannya. Itulah tanda2 dekatnya sistem Khalifah yang ditunggu2.

Tuan-puan semua, sistem Khilafah hanya akan muncul "DENGAN SEMPURNA" hanya apabila sistem matawangnya diESTABLISHkan lebih dahulu kerana itu, kami hadir untuk menerangkan kepada khalayak ramai tentang pentingnya Dinar & Dirham untuk dijadikan matawang, sebelum sistem duit kertas pupus & digantikan pula dengan sistem duit digital yang sedang berpusat ke TEL AVIV. Sila baca berkenaan isu kajian KAMI ini dari atas semula kalau tak paham2. Misi kami mengALTERkan umat Nusantara mencetak DINAR & DIRHAM akhirnya menjadi realiti. Dahulunya fantasi kini realiti dari daerah ke semua negeri2. Di saat Bani Saud diharapkan menjadi pembela umat Islam, Bani Jawi dari Nusantara muncul tanpa diduga merancang khilafah dunia. Allah sahaja maha tahu kesudahannya...

"...kesudahan yang baik, hanyalah bagi orang2 yang bertakwa..."


Ingat tuan-puan sejarah ini, Nabi Muhammad pernah berkata ketika menggali Parit Khandaq; 
“..Constantinople (kini Istanbul) akan jatuh ke tangan tentera Islam. Rajanya adalah sebaik-baik raja, tenteranya adalah sebaik-baik tentera……”
(Hadis Direkodkan Oleh Imam Ahmad)

Dan tuan-puan...
Nak tahu apa kisahnya??? Selepas beratus tahun kemangkatan Nabi Muhammad, hampir setiap bangsa di dunia yang menganut Islam, berlumba2 untuk menjadikan diri mereka orang2 yang dimaksudkan Nabi Muhammad dan akhirnya Hadis Nabi Muhammad ini direalisasikan setelah hampir 800 tahun kemudiannya oleh Sultan Muhammad Al Fatih, khalifah ke-7 Kerajaan Usmaniyyah dan 150,000 orang tenteranya.

Tuan-puan...
Kini, Nabi Muhammad sudah meninggalkan kita melebihi 1400 tahun++ beliau meninggalkan hadis2 sahih yang direkodkan oleh sahabat2 untuk dibaca oleh umat akhir zaman (siapa lagi kita lah!!!) Nabi Muhammad sengaja membiarkan sebahagian dari tanda2 akhir zaman itu, yang telah kami ketahui melalui pecahan KOD2 kami untuk dipecahkan kod2nya oleh genius2 akhir zaman khasnya ILMUWAN ISLAM...

Tahukah tuan, Muhammad Al-Fateh akhirnya dinobatkan sebagai calon2 yang Nabi Muhammad maksudkan...
"...Rajanya adalah sebaik-baik raja, tenteranya adalah sebaik-baik tentera……” 
sebagai pendamai agung untuk Istanbul (selepas 800 tahun Nabi Muhammad mangkat)

Fikir2kan sekali lagi pada saat ini siapakah pula dari dunia Islam di planet ini yang benar2 ingin menDAULATkan sistem DINAR & DIRHAM??? Sebelum terbentuknya sistem Khilafah (kalau sampai di tahap ini pun anda masih tak paham, bergurulah lagi...)


Tuan-puan semua berkenaan menDAULATkan kembali sistem Dinar & Dirham sebagai matawang DUNIA, anda nak harapkan Bani Saud (yang kaya-raya) hari ini??? Anda nak harapkan Bani Afghan hari ini??? Anda nak harapkan Bani Jazirah hari ini??? Ya, merekalah yang sepatutnya berPOTENSI tinggi menaikkan sistem DINAR & DIRHAM kerana di bumi merekalah melimpah2nya kurniaan galian bumi, tapi kenapa sehingga hari ini kelibat mereka tidak ke arah kata2 Nabi Muhammad yang diucapkan itu??? atau Bani Jawi dari Nusantara ini ???

NOTA:
Di sini bukan perjuangan politik, mahupun keturunan, ataupun taksub dengan bangsa tetapi kerana ISLAM lah, segala2nya akan diMARTABATkan. Jangan komen sebarangan kalau minda cetek dalam reban. Habis tu, apakah umat Nusantara sememangnya umat2 yang dimaksudkan Nabi Muhammad??? Jawapan kami = wallahualam (tapi tanda2nya ke arah kata2 Nabi) sepertimana kisah Muhammad Al-Fateh, di mana umat di [kala itu] berebut2 menjadikan diri mereka umat2 yang dimaksudkan menawan kota Istanbul...

Yang peliknya, umat Nusantara tidak pernah hendak merebut2 tanda2 kebangkitan akhir zaman ini bahkan ia seolah2 timbul di hujung timur sana terangkat tanpa disuruh kononnya akibat MEMENUHI KATA2 NABI??? Ya, nampaknya umat dari sini tidak merebut2 ke arah kejadian itu, tetapi seolah2 apa sahaja yang mereka lakukan untuk ISLAM walaupun tidak merebut gelaran2 akhir zaman yang dimaksudkan Nabi. Tetap tanda2 itu tempias ada pada umat Nusantara ini, di manakah lagi sinar2 Islam di timur yang benar2 menDAULATkan Islam? Anda semua masih ingat teori pemimpin ke-7 dari Malaysia & dari Indonesia??? Pegang cakap kami, kalau bukan anda yang menyaksikannya, percayalah anak2 anda lah yang bakal berhadapan dengannya...

Tuan-puan, hidup kita sangat berkait dengan sejarah, manusia yang tak mengenang sejarah akan diSEJARAHkan. Sejarah yang salah akan ditanam pula dalam hati yang bersih untuk meMINDCONTROLkan bahawa yang salah itu adalah benar. Inilah namanya FITNAH AKHIR ZAMAN, di mana setiap nabi pada umatnya pasti mengingatkan pengikutnya berkenaan DAJJAL.

Ingat ye, KAMI tak cakap rasul, kami cakap Nabi pada setiap umat... (maknanya apa ???) Maknanya anda mesti baca komen TERAHSIA kami di sini:  (klik & baca sekejap aje, lepastu sambung baca sini balik ok...)

http://www.facebook.com/notes/dinar-emas-pengedar-syiling-sedunia/setiap-umat-pernah-didatangi-nabi/183210651701628

Maknanya:
Setiap tamadun besar di dunia ini pernah dihadiri Nabi2 untuk mengingatkan bahayanya fitnah TEKNOLOGI & BUDAYA Al Masih Dajjal tapi sayang 1000 kali sayang, tiada rekod sahih pun menyatakan yang Al-Masih Dajjal pernah keluar dari gelombang masanya dan lebih memburukkan keadaan, Al-Masih Dajjal tetap juga belum keluar ketika Nabi Muhammad mengesahkan kehadirannya dan bertambah malang lagi, kita benar2 hidup di ambang munculnya 3 pemimpin akhir zaman

---------------(sila rujuk TASIK GALILEE)--------------------

Tuan-puan, kenalilah tanda2 di bawah sebelum kemunculannya:
Ya betul, tanggungjawap kita cari nafkah, kasih sayang, didik anak2, semua dah buat tapi apakah berbaloi pengorbanan kita selama ini, apabila IN THE END, keluarga kita di bawah genggaman "MEREKA"? Faham ke tak ni ?

PENCERAHAN SKUAD TERAHSIA www.Dinar-Emas.com :
·         kenali ahlul bait yang telah memilih tanah kamu sebagai persinggahan mereka...
·         kenali sahabat2 nabi yang telah berASIMILASI dengan bangsa kamu...
·         siapa raja2 yang pernah kahwin dengan "mereka"...
·         bumi mana yang selalu dipandang untuk ditawan, tapi raja2nya gagal dihapuskan...?
·         dari negara manakah punya bendera hitam sejak negera itu wujud...
·         di benua manakah rakyatnya suka berdagang dengan EMAS...?
·         manakah bangsa yang paling mudah menerima ajaran TAUHID berbanding bangsa lain ?
·         orang Arab kalau melancong, ke bumi manakah mereka suka datang ?
·         pemimpin Islam dari negara manakah yang kalau bersuara di dalam dewan PBB tidak menyebabkan ahli sidang keluar dari dewan??? Sedang Ahmadinejad yang dikatakan pembela Islam pun, kalau bersuara di dewan PBB, lantas ahli sidang protes dan keluar dewan?
·         siapakah dari keturunan Bani Ishak yang masih memiliki keturunan yang cantik2 dan tampan di dunia ini ?
·         di manakah keturunan mereka berada di semenanjung emas ini ? 
·         sila rujuk http://www.facebook.com/photo.php?fbid=178410095540959&set=a.148419288540040.28921.112606472121322&type=1&pid=410003&id=112606472121322 (klik gambar2 seterusnya untuk mengenali siapa KAMI)
NOTA:
Selain Turki & Timur Russia (dari keturunan Ishak) manakah lagi bangsa di dunia yang masih memakai songkok, memukul BEDUK sebelum solat dan berSAMPIN? Rajin2lah membaca:

........IQRAK BISMIROB BIKALLAZI HOLAQ!!!






((( Kitab Memintas Al-Masih Dajjal )))
5/13 = Kerajaan Digital & Duit Digital (Bab 3/3)

Anda telah masuk kepada fasa pertengahan kitab ini, iaitu salah 1 fasa di mana anda sepatutnya sudah bertindak ke atas suasana dunia sekarang. Besarlah harapan kami sekiranya dalam banyak2 salam peringatan kami ini, samada dalam bentuk Nota, Gambar, Video, Artikel, Pembuktian Matriks, Suasana Langit, serta kejadian FUTURE & teknik tapisan Al Hadis & Al-Quran, serta kaedah pintasan suasana dunia yang kami ZAHIRkan selama ini dan segala bentuk komen2 kami yang memBAKAR naluri manusia2 biasa, berupa bom atom & bom nuklear yang mempunyai ALTERnya tersendiri, sepatutnya dan selayaknya untuk diri anda semua merespon kadar segera dan sekiranya anda tak mengaku diri anda sebagai BENAK, sepatutnya artikel2 kami selama ini yang sentiasa pula berjalan di atas pembuktian kebenaran melalui masa, sePATUTnya telah menyebabkan 1 tindak balas yang baik dari diri anda sendiri, samada (keluar dari sistem riba, cabang2 Jahat trend globalisasi dunia,) (pakaian, makanan, minuman, kewangan, cara hidup, dll lagi) kewujudan kami ini. Adalah salah 1 babak MISTERI dalam watak penting akhir zaman dan seMESTInyalah anda sepatutnya FAHAM, mengapa Allah izinkan keWUJUDan kami ini, berlaku di hadapan mata2 kamu semua, lebih2 lagi hanya muncul untuk tatapan umat Nusantara yang hanya dilepaskan dalam Bahasa Melayu.



////////////////////////////////////////////////////////////////////
This is a small spark to raise our army from east...
Our army will rise after Digital Money launch all over the world.
Thanks to Dr. Mahathir.
Because of his speech & idea of Gold Dinar
via Mr. Umar Vadillo & Mr. Imran Hossein,
now the Malay World raise it's own Gold Coins
so call Dinar & Dirham,
that had been use by Malay Empire,
once before in 3000 years ago...
To Be Continue...
////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kata2 di atas telah dilepaskan oleh Angkatan Panji XXXXXXX & Bani XXXXXX dari timur.



Dari Abdullah bin al-Haris bin Jaz-uz Zabidi R.A. katanya, sabda Nabi Muhammad:

“Akan keluar orang-orang dari Timur lalu mereka mempersiapkan untuk Imam Mahdi, yakni tapak pemerintahannya.”
(Hadis Rekod Ibnu Majah)

Renung2kan perjuangan kami semua. Sila klik
--- > http://www.facebook.com/DinarEmas.DirhamPerak?sk=info

(Allah Adalah sebaik2 perancang, dan kami hanya 1 karektor halus sahaja)
(Sekecil2 kehadiran kami ini, ALTER TERAHSIA telah terbentuk dalam, SKALA BESAR)

Ulangkaji---> 4/13 = Kerajaan Digital & Duit Digital (Bab 2/3)
Tapak2 yang kami sediakan = (zaman batu kerikil & zaman teknologi besi)



Tuan-puan semua, kajian dari server pesbuk menunjukkan golongan yang benar2 mengikuti Page Dinar Emas ini, benar2 dari golongan anak muda yang bakal berhadapan dengan zaman kritikal, zaman di mana kami labelkan sebagai ZAMAN 3 AL-MASIH, kebanyakan orang2 yang lahir sebelum lewat sebelum 1975 masihi telah Allah gerakkan hati mereka untuk tidak melihat PAGE ini kerana apa? Kerana berkemungkinan BESAR mereka bukan golongan yang berhadapan 3 Al-Masih. Why??? Kerana faktor umur. ITU SAHAJA. Kebanyakan dari mereka yang dari tahun2 sebelum 70 an, tidak cenderung untuk membaca kisah2 akhir zaman, apakan lagi golongan2 ini sangat sedikit mengetahui tentang apa itu perancangan IBLIS tetapi anak2 merekalah yang paling ramai sekali ALERT dengan tanda2 ini, why? Kerana faktor umur juga. ITU SAHAJA.

Kepada anda2 yang lahir sekitar tahun 1975 ke atas, anda yang melalui zaman kanak2 tahun 1980 an (kebanyakan dari anda istimewa) anda2 yang lahir tahun 1990 an (adalah watak2 penting di saat baginda hadir) Kenapa kami kata sedemikian rupa? Kerana kami dah lama berjumpa apa yang ramai ULAMAK SEKULAR tak jumpa2, ini amat berkait rapat dengan bagaimana kami berfikir dan memecahkan kod berbanding dengan mereka yang hanya membaca dan faham setakat itu sahaja dan tuan-puan semua, ini amat berkait sangat rapat dengan TASIK GALILEE.

Ambik calculator, dan ulangkaji apa itu paras air Tasik Galilee.
Tasik Galilee = adalah siaran langsung kehadiran 3 Al-Masih

(tiada 1 ulamak dari Nusantara yang mengHEBAHkan perkara ini, BUKTIKAN kalau ada). Kalau anda hendak labelkan kami salah? Maka silakan kerana Allah sudah pun hidangkan kasihnya pada Umat Muhammad, dengan abadinya 1 Hadis Sahih perbualan Al-Masih Dajjal dengan Tamim Ad-Dhari, seorang pelayar laut dari bangsa XXXXXX dan perbualan ini sendiri telah DICOPMOHORkan sebagai tulin & benar oleh Nabi Muhammad kita sendiri dan dalam dialog yang panjang itu, ada signal tentang kejadian TASIK GALILEE yang tak ramai ulamak sekular FAHAM!!! (untuk itu, silalah rajin2 selongkar semua Artikel2 kami sebelum ini)



Berbalik2 kepada respon peminat fesbuk page ini, statistik menunjukkan golongan 20han & 30han adalah golongan teramai yang sentiasa setiap hari membaca komen kami, mereka ini berjumlah melebihi 1 juta orang manusia, kenapa kami katakan demikian sedangkan jumlah yang LIKE hanyalah beribu2 sahaja? Jawapannya RSS melalui email. Setiap kali kami melepaskan Artikel Terahsia untuk bacaan umat Nusantara, secara otomatiknya server pesbuk akan turut menghantar robot2nya ke server2 lain, tahukah anda ke mana robot2 ini pergi?

Robot2 ini akan pergi ke :

  • ibu sawat email kerajaan2 (1 email misalnya akan meledakkan rangkaian bawahannya)
  • setiap ibu sawat akan mengepos ke ibu sawat peringkat negeri, daerah, dan mukim pula
  • setiap 1 rangkaian melepas RSS berjumlah berpuluh2 ribu tanpa henti2...
  • dan jangan lupa, langganan RSS dipesan oleh akses email rangkain syarikat swasta juga tau...
  • mereka yang bekerja syarikat swasta pasti biasa menggunakan Microsoft Outlook
  • melalui sistem outlook inilah, rebakan beratus ribu pembaca terhasil...
  • di Kuala Lumpur sahaja, sudah ada pembaca setia berbelas ribu orang...
  • di Jakarta sahaja sudah ada beratus ribu pembaca setia PAGE ini...
  • sesetengah BLOG mempunyai akses RSS terus ke page ini...
  • dan blog2 itu pula mempunyai ratusan pembaca setia mereka masing2...
  • setiap kali kami melepaskan artikel, robot2 pesbuk menjalankan tugas...
  • di ketika itulah rating kami meningkat mendadak...
  • MUNGKIN kerana itulah, page ini pernah ditahan operasinya (diblock)
  • oleh itu, besarlah harapan kami anda cetak semua artikel kami SEBELUM DIBLOCK DENGAN KEKAL.



Tuan puan semua, ramai dari penduduk bumi tidak tahu, bahawa misi Azazil (sekarang ni dia digelar Iblis = Lucifer) semakin jadi kenyataan. Setiap artikel yang kami lepaskan, akan kami selitkan sedikit bayang2 sentuhan IBLIS (sila rujuk Artikel sebelum ini tentang apa misi beliau sebenarnya).

Kata2 Iblis beratus2 ribu tahun yang lepas, amat selari dengan jaringan matriks tentang kata2 beliau dan kejadian HARI INI, di mana Dialog antara Azazil & Allah hampir kesemuanya bercantum pada zaman kita sahaja, lebih tepat lagi, kesemua kata2 Iblis sedang bertembung kepada ERA REALITI & PEMBUKTIAN, bahawa IBLIS memang benar2 mampu membawa seluruh umat manusia untuk masuk NERAKA dan kekal di dalamnya sebab itulah Nabi Muhammad mengalirkan air mata, dan menyebut Umatku Umatku Umatku. (inilah kod yang kami pecahkan untuk anda semua tahu) kerana Nabi Muhammad sangat paham apa kesudahan nasib umatnya, kalau2 umatnya tak ikut nasihat beliau sebab itulah kita kena menHORMATI perawi2 hadis & perekod2 hadis dan mereka2 yang berjaya pecahkan kata2 Nabi Muhammad melalui nasihatnya dan kebanyakan kata2 baginda benar2 untuk KITA pada hari ini. Tahukah anda kenapa kami katakan IBLIS berjaya dan hampir dengan misinya dan tahukah anda kenapa, pada artikel yang lepas kami katakan Al-Masih Dajjal adalah bonus untuk Iblis?

Jawapannya....... iaitu........ iaitu apa?

Iaitu Nabi Muhammad telah melepaskan banyak kata2nya berbunyi seperti di bawah: dari 73 pecahan umatku, hanya 72 sahaja yang masuk NERAKA, 1 sahaja masuk SYURGA, dari 1000 orang di hadapan Allah, Allah perintahkan Adam masukkan 999 anak2nya ke Neraka dan daripada 1000 manusia akhir zaman, 999 adalah manusia berbangsa Yakjuj Makjuj. Inilah 1 jenis jaringan matriks, yang hampir tak diajar oleh ulamak2 kamu. Jaringan bagaimana nak kaitkan misi Nabi Muhammad & misi Iblis.

Kenapa kami katakan begitu? Kerana kalau kita mengikuti 1 trend globalisasi dunia ILHAM dari Iblis maka otomatik kita akan menjadi sebagai dari ahli2nya walaupun kita tak mengakuinya. Yang sangat jelas ialah, istilah globalisasi telah dicipta oleh Tamadun Yakjuj Makjuj melalui sistem Dajjal, di mana "hampir" tidak ada 1 manusia pun tidak terkecuali dengan liputan globalisasi dan kami namakan ini sebagai JARINGAN MATRIKS Al-Hadis melalui fenomena hari ini dengan hadirnya sistem2 ini, barang siapa di antara kamu yang terlibat secara terang2 dengan sistem ini, maka otomatiklah kamu termasuk dalam golongan ini.

(tak perlulah kami huraikan lagi kerana minda anda lebih laju dari membaca)

Salah 1 trend globalisasi dunia yang kanak2 7 tahun pun mampu memahaminya ialah:

  • makanan segera
  • minuman segera
  • seluar jeans (tidak ada 1 penjenayah yang ditangkap yang hidupnya tanpa seluar ini)
  • ekonomi riba
  • trend menonton wayang
  • era pendigitalan dunia
  • dan seribu macam ISTILAH (yang menyebabkan anda tergolong dalam fitnah akhir zaman)
  • sebab itu, Al-Quran & Al-Hadis (kalau difahami dengan KAEDAH BETUL, anda takkan sesat)
(BUT YET, MANY OF YOU WILL ALWAYS DENY.)

Artikel ini akan kami tutupkan dengan 1 kisah tentang salah 1 kisah FUTURE yang pernah salah seorang dari kami, pernah melepaskannya di forum2 Melayu di Nusantara. Kami lepaskannya dan kami kutip balik kisah ini dan muatkannya dalam Artikel ini supaya dengan kehadiran kisah ini akan menyebabkan anda faham dengan RELEVAN, mengapa kami sangat hendak kamu semua tutup akaun bank anda dan keluarkan duit simpanan anda dan lindungi aset anda dengan barangan komoditi, semoga dengan keLOGIKan cerita di bawah, dapat menyebabkan anda faham tentang tajuk Artikel kita ini iaitu:

((( KERAJAAN DIGITAL & DUIT DIGITAL )))

Elakkan dari menjadi Goyyim dan elakkan jadi bahan ejekan & sindiran tuhan kerana apa? Kerana kita ada HATI, kita ada TELINGA, kita ada MATA bila ada manusia pemberi peringatan hadir dalam hidup anda, anda pura2 menutup segala2nya. Tindakan anda hanyalah menjemput pada padah diri sendiri. Baiklah, mari kita baca sketsa di bawah:



Rakaman Percakapan telepon pesanan PizzaHot Era DIGITAL:

Operator : terima kasih anda telah menghubungi Pizza Hot, boleh saya bantu....
Pelanggan : heloo, saya nak pesan Pizza
Operator : Saya perlukan no I/C encik untuk memproses permohonan seterusnya.
Pelanggan : OK, sekejap. No nya : 790615-08-5331
Operator : Ok Encik Rahmat ,berumur 41 tahun, encik tinggal di Jalan Hang Tuah no.16, Seksyen 18/34D, Shah Alam. Nombor telefon rumah : 03 77726378, No pejabat : 03 51912870 ext 999 dan no telefon bimbit : anda 016-6666222, encik menelefon dari mana?
Pelanggan : dari rumah, eh dari mana kamu tahu semua no tel saya?
Operator : Oh, kami dihubungkan terus ke database pusat.
Pelanggan : Oklah, saya nak pesan Seafood Pizza - pakej family
Operator : Itu bukan idea yang bagus encik
Pelanggan : kenapa pulak?
Operator : Dari medical record cik, encik memiliki tekanan darah tinggi dan kolesterol yang berlebihan dari paras normal.
Pelanggan : Jadi awak rekemenkan apa?
Operator : Mungkin encik boleh pesan Low Fat Hokkien Mee Pizza
Pelanggan : Erm, macamana kalau saya tak suka pilihan tu?
Operator :Hmmm minggu lalu pakcik baru pinjam buku yang berjudul "Popular Hokkien Dishes"dari perpustakaan negara di Jalan Tun Razak.
Pelanggan : Ok lah. Ikut jek la. So, berapa harga pekej family yg saya pesan tadi?
Operator : Tapi pakej family kami takkan cukup untuk anak encik yang berjumlah 7 orang , jumlah keseluruhan adalah RM80.00
Pelanggan : Takpe, cukup tu. Ok Saya akan bayar dengan kad Visa saya.
Operator : Owh, saya rasa encik patut bayar cash sebab had limit kad Visa pakcik dah tamat dan ada outstanding bil di Mybank sebanyak RM 4,050.00 sejak bulan Ogos lalu, itu belum termasuk caj denda untuk tunggakan bayaran bulan rumah encik.
Pelanggan : Uih? Oklah, saya ke ATM untuk withdraw duit sebelum penghantar pizza sampai ke rumah saya.
Operator : Owh, rasanya pilihan itupun tak mungkin sebab rekod akaun encik dalam kesemua 4 bank iaitu Mybank, BCB, Anbank dan Pablik Bank  menunjukkan baki kurang dari RM 1.00
Pelanggan : Cis! Sudahlah! Hantar aja la pizza tuh, saya bayar cash kat sini. Berapa lama Pizza akan di hantar?
Operator : sekitar 45 minit encik, tapi kalau encik rasa terlalu lama dan tak suka menunggu, encik boleh ambil sendiri dengan motor kapcai pakcik.
Pelanggan : APA ????
Operator : Menurut catatan kami, encik memiliki motor kapcai tahun 2005 dengan no pendaftaran BAB 1234 betul kan pakcik?
Pelanggan : Cis! Melampau betul! Celaka gile. Sape bagi bukak rekod org lain sesuka hati ni? Ada yg nak kena belasah ni??!!
Operator : Hati-hati dengan apa yang encik ucapkan. Takkan encik dah lupa tarikh 13 Mei 2008? Pakcik pernah kena tahan lokap sebulan sebab bercakap kasar dan cuba menyerang seorang polis di Plaza ALam Sentral, Shah Alam?
Pelanggan : (Terdiamm....)
Operator : Ada nak tambah yang lain encik?
Pelanggan : Takde, eh tapi kalau pesan pakej family ada percuma 2 botol coca cola kan?
Operator : Betul encik, tapi menurut catatan kami encik ada juga mengidap DIABETES, jadi kami tidak mau mengambil sebarang risiko.....
Pelanggan : KURANG AJAR!!!!!!!!!!!!!!! BATALKAN SAJA SEMUA!
Operator : Terima kasih atas panggilan pesanan encik, untuk sebarang komen, kritikan dan pandangan, encik boleh mengisi borang online pada website kami, username dan passwordnya tercetak pada bahagian bawah kotak pizza yang encik pesan... terima kasih kerana telah menghubungi Pizza Hot....



Artikel ini telah kami tutupkan dengan 1 kisah rekaan tapi percayalah, anda sendiri dapat bayangkan bagaimana sistem Digital dilancarkan nanti, itulah sebabnya kami pernah nasihatkan sebelum ini iaitu jangan memandai2 tayang muka kat INTERNET, kehadiran kami salah 1 sebabnya ialah supaya anda padam gambar2 anda di internet.

Tahukah anda siapa di belakang tabir urusan ekonomi dunia hari ini?
Jawapannya = Yahudi

Tahukah anda apabila GLOBAL SWITCH bertukar dari New York ke Tel Aviv, adakah anda rasa maklumat peribadi anda melaui sistem digital akan selamat ?
Jawapannya = Ya, SELAMAT. (selamat disimpan secara RAHSIA di middle earth)

Tahukah anda siapa akan jadi THE RULLING STATE OF THE WORLD ?
Jawapannya =  Yahudi

Tahukah anda siapa pemegang watak THE RULLING STATE OF SEA EMPIRE ?
Jawapannya = (ulangkaji)

Tuan-puan semua. Kami lepaskan kisah ini dan muatkannya dalam Artikel ini supaya dengan kehadiran kisah ini, akan menyebabkan anda faham dengan RELEVAN melalui sentuhan JARINGAN MATRIKS kami, mengapa kami sangat hendak kamu semua tutup akaun bank anda dan keluarkan duit simpanan anda dan lindungi aset anda dengan barangan komoditi, semoga dengan keLOGIKan cerita di atas dan cara huraian kami yang panjang lebar ini dapat menyebabkan anda faham, tentang tajuk Artikel penutup kita ini iaitu:

((( KERAJAAN DIGITAL & DUIT DIGITAL )))

Elakkan dari menjadi Goyyim dan elakkan jadi bahan ejekan & sindiran tuhan kerana apa? Kerana kita ada HATI, kita ada TELINGA, kita ada MATA, bila ada manusia pemberi peringatan hadir dalam hidup anda, anda pura2 menutup segala2nya. Tindakan anda hanyalah menjemput pada padah diri sendiri.



Soalan cepu emas:
Adakah maklumat diri anda dalam MyKad Selamat ???
(tunggu Artikel kami yang seterusnya pada minggu2 akan datang)
(masih ingat dengan slide show Power Point kami berkenaan GENIUS MELAYU ?)
(tunggu kupasan kami pada kitab memintas pada siri akan datang.)



Dan sesungguhnya...
Kami jadikan untuk neraka jahanam...
banyak dari jin & manusia...
yang mempunyai *hati*...
tetapi tidak mahu memahami dengannya (ayat-ayat Allah) !!! ,
dan yang mempunyai *mata*...
tetapi tidak mahu melihat dengannya (bukti keEsaan Allah) !!! ,
dan yang mempunyai *telinga*...
tetapi tidak mahu mendengar dengannya (ajaran dan nasihat) !!!,
mereka itu seperti *BINATANG TERNAK*,
bahkan mereka lebih sesat lagi !!!
mereka itulah orang-orang yang lalai !!!
[Al-Quran]
[Surah Al-A’raf]
[Ayat Ke 179] 


ads

close

iklan bawah